fbpx

Zonnepanelen

De zon produceert meer dan 10.000 keer de totale energiebehoefte van de wereld

zonnepanelen

Betrouwbaar

Wij werken alleen met A-merken, zo garanderen wij de beste kwaliteit op de markt. Dit vertaald zich ook in het rendement van de zonnepanelen. Zo vertrouwt u op panelen met een levensduur van 30 jaar en bent u bij een betrouwbare leverancier aan huis. Wat we beloven is wat we leveren. Een afspraak is een afspraak!

Subsidies
De overheid stimuleert de investering in zonnepanelen op uw pand in de vorm van subsidies. Genieten van premies? Dat kan nog steeds! Dit jaar kan u voor uw pv installatie rekenen op een subsidie van €750! In 2023 bedraagt de premie 150 euro/kWp voor installaties tot maximaal 4 kWp en bijkomend 75 euro/kWp van 4kWp tot 6 kWp, wat overeenkomt met maximaal 750 euro.

Kostenbesparing

Wilt u ook duurzaam investeren zonder spaarpot? Geen probleem!

U heeft bij ons geen spaarpot nodig om te investeren in zonnepanelen.
Met de maandelijkse afbetaling profiteert u minstens 25 jaar lang van een lage energierekening.

En met de stijgende energieprijzen is het voor u als particulier, ondernemer of organisatie steeds aantrekkelijker om met zonne-energie zelf in de energiebehoefte te voorzien.

Investeer in groen.

zonnepanelen

Minder CO2 uitstoot

Zonnepanelen leveren niet alleen geld op, maar besparen ook behoorlijk veel CO2-uitstoot.

De stroom die u van het net haalt – ook wel grijze stroom genoemd – heeft ongeveer 480 CO2-uitstoot per kwh. Met een installatie van 10 panelen op uw dak voorkomt u 1500 kg CO2 uitstoot per jaar. Ter vergelijking: De CO2 uitstoot door de elektriciteitsverbruik van een gemiddeld huishouden bedraagt circa 1800 kg per jaar.
contact

Contacteer ons

Wilt u graag een afspraak op maat of heeft u nog vragen? Aarzel niet en laat u helpen via het contactformulier.