Onze missie en visie

Onze missie

Toegankelijk maken van duurzame energie

Onze missie is om duurzame energie toegankelijk te maken op elk geschikt dak, voor iedereen. Ook uw huis verdient een stralende zon, oftewel een stralend dak! Investeer in de toekomst, investeer in duurzaam en hernieuwbare energie, investeer in uw dak met zonnepanelen. Samen willen wij bijdragen aan een duurzaam milieu. Door het gebruik van zonne-energie wordt het milieu minimaal belast en dragen wij zo bij tot een duurzame maatschappij. Zonne-energie is een betaalbare energiebron, eenvoudig toe te passen en zonder ingewikkelde bouwkundige ingrepen biedt het een oplossing voor particulieren als bedrijven.

 De afgelopen jaren daalt het gemiddelde verbruik elektriciteit per huishouden door energie-efficiënte producten en toenemende automatisatie. Ons aandeel? Elektriciteit opwekken op een milieu- en portefeuillevriendelijke wijze! Het doel is om de wereld beter achter te laten dan dat we hem hebben gekregen. Een mooi, geschikt dak en zonnepanelen zijn het begin. Zo besparen we geld en CO2. Dit doen wij door uit te blinken in vakmanschap en duurzaamheid, nu en in de toekomst.

zon & dak

Een koolstofarme samenleving

Samen kunnen wij de rest van de wereld stimuleren om voor zonne-energie te kiezen. Een passieve technologie die lokale, duurzame en betaalbare elektriciteit oplevert. Zonne-energie is een mooie weg naar een koolstofarme samenleving. Wij willen bedrijven, de samenleving in België en de rest van de wereld stimuleren om voor zonne-energie te kiezen.

Zonne- energie is een passieve technologie, die lokale, duurzame en betaalbare elektriciteit oplevert. We willen van zonne-energie het meest voor de hand liggende alternatief maken voor de transitie naar een koolstofarme wereld.
onze visie

Een gezonde toekomst

Dit willen wij bereiken door iedereen mee te nemen in ons verhaal.

Ons uitzonderlijk concept sluit niemand uit en biedt iedere Vlaming de mogelijkheid om zijn bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst waarin onze kinderen en kleinkinderen in een gezonde omgeving kunnen leven.

Zon en Dak biedt maatwerkoplossingen en houdt rekening met alle eisen die aan zonnepaneel installaties gesteld worden. Daarom werken wij enkel met A-klasse materialen. Wij geloven niet dat het installeren snel moet gaan maar wel vakkundig en degelijk, met de juiste materialen en een professioneel team.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan duidelijkheid en transparantie. Dit doen wij door ons persoonlijk aanpak toe te passen met aandacht voor de wensen en noden van de individuele klant.

Zonnepanelen

Wij werken alleen met A-merken, zo garanderen wij de beste kwaliteit op de markt. Dit vertaald zich ook in het rendement van de zonnepanelen. Wat we beloven is wat we leveren.

Thuisbatterijen

De modellen die momenteel op de markt zijn, hebben een gemiddelde levensduur van ongeveer 2800 tot 10000 cycli en gaan 10-20 jaar mee.

Laadpalen

We rijden steeds meer elektrisch. Dat betekent dat wij onze wagens zullen moeten opladen met behulp van een laadstation oftewel een laadpaal.

Dakrenovaties

Maak uw dak groen met de zon! Denkt u aan een dakrenovatie en bent u van plan zonnepanelen aan te leggen? Dan bent u bij ons aan het juist adres.