fbpx

Dakrenovaties

Dakrenovaties

Kies voor een duurzaam dak

Denkt u aan een dakrenovatie en bent u van plan zonnepanelen aan te leggen? Dan bent u aan het juist adres, u krijgt er namelijk een gratis thuisbatterij bij. Daarbij geniet u van de premies voor uw isolatie, panelen en batterijen.

Een verouderd dak is een veelvoorkomend probleem dat meer problemen met zich meesleurt. Wij hebben daarvoor een duurzame oplossing die tal van voordelen met zich meebrengt!
Helaas is een opknap beurt niet voldoende om het maximale uit uw dak te halen. Kies voor een op maat gemaakte renovatie.

Een goed geïsoleerd dak heeft invloed op de efficiëntie van de verwarming en airconditioning, wat het energieverbruik van de woning positief beïnvloedt. De energie-efficiëntie is de belangrijkste factor om in uw voordeel te hebben als het gaat om dakrenovaties. U bent niet voor niets op het juiste adres, want wij zijn de betaalbare experts op gebied van dakrenovaties.

Leuke weetjes!

Asbest verwijdering en Isolatie

Wij bieden professionele asbestverwijdering als onderdeel van onze dakwerken en dakrenovatieservices. Met oog voor uw veiligheid zorgen wij ervoor dat uw dak vrij is van dit gevaarlijke materiaal. Bovendien kunt u profiteren van de Fluvius-premies van 8 euro per vierkante meter voor asbestverwijdering, waarmee u uw woning veiliger kunt maken.

Naast asbestverwijdering helpen wij u ook graag bij de dakisolatie van uw woning. Goede dakisolatie is essentieel voor energie-efficiëntie en het verlagen van uw energiekosten. Ook hier biedt Fluvius premies van 8 euro per vierkante meter aan, waardoor u kunt besparen op de kosten van dakisolatie en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze deskundige asbestverwijdering en dakisolatieservices, terwijl u gebruikmaakt van de aantrekkelijke premies van Fluvius.

contact

Contacteer ons

Wilt u graag een afspraak op maat of heeft u nog vragen? Aarzel niet en laat u helpen via het contactformulier.